מצרכים
רכיבים
3 כפות חלב דל שומן/ משקה שיבולת שועל/ שקדים/ סויה
1 ביצה
2 כפות PRO MAX שוקולד
2 כפות מדידה מדידה פורמולה 1 בטעם שוקולד
לרוטב שוקולד:
1 קוביית שוקולד מריר
הוראות הכנה
מניחים את הביצה והחלב בספל או בכלי קרמיקה לסופלה.
מוסיפים את ה- PRO MAX ואבקת הפורמולה 1 ומערבבים לבלילה אחידה.
מחממים במיקרוגל 2-2.5 דקות, עד שהסופלה התרומם.
להכנת רוטב השוקולד: ממיסים קוביית שוקולד ויוצקים מעל.
(כשרות מהדרין)
הערות
מנה 1: קק"ל- 324
חלבון- 30.9
פחמימה-21.8
שומן-11.4
המתכון באדיבות המותג הרבלייף