סופלה שוקולד מפתה שאפשר לאכול בשניים

חדשות כיפה מתוך ספר המתכונים החדש "מבשלים דרך חיים" 28/07/22 09:36 כט בתמוז התשפב

צילום: דן פרץ
צילום: דן פרץ

מצרכים

רכיבים

3 כפות חלב דל שומן/ משקה שיבולת שועל/ שקדים/ סויה

1 ביצה

2 כפות PRO MAX שוקולד

2 כפות מדידה מדידה פורמולה 1 בטעם שוקולד

לרוטב שוקולד:

1 קוביית שוקולד מריר

הוראות הכנה

מניחים את הביצה והחלב בספל או בכלי קרמיקה לסופלה.

מוסיפים את ה- PRO MAX ואבקת הפורמולה 1 ומערבבים לבלילה אחידה.

מחממים במיקרוגל 2-2.5 דקות, עד שהסופלה התרומם.

להכנת רוטב השוקולד: ממיסים קוביית שוקולד ויוצקים מעל.

(כשרות מהדרין)

הערות

מנה 1: קק"ל- 324
חלבון- 30.9
פחמימה-21.8
שומן-11.4

המתכון באדיבות המותג הרבלייף

כתבות נוספות