כדור שוקולד

חדשות כיפה באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka 31/07/22 17:37 ג באב התשפב

צילום:  טקה סטודיו
צילום: טקה סטודיו

מצרכים

500 גרם שוקולד מריר (ציפוי)

1 פונדנט שוקולד

1 כדור גלידת וניל

רוטב קרמל

פירות יער אדומים

נצנצים אכילים

בלונים בגודל בינוני

הוראות הכנה

מנפחים בלון ושומרים אותו לשלב מאוחר יותר

ממיסים את השוקולד באידוי (בשיטת אמבט מרים)

יוצקים את השוקולד המומס בקערה לצינון

כשהוא חם וסמיך, מצפים את הבלון בשוקולד אך משאירים את הצד העליון פנוי

מניחים את הבלון בקערה, מונח על החלק נטול השוקולד, ומכניסים למקרר עד להתמצקות

לאחר ההתמצקות, דוקרים את הבלון ומסירים אותו בזהירות

מניחים את הפונדנט על צלחת, מוסיפים כדור גלידה ומכסים בכדור השוקולד. מוסיפים פירות יער אדומים מסביב

מחממים את רוטב הקרמל במיקרוגל ויוצקים אותו על כדור השוקולד כך שיימס ותוכלו לראות מה יש בפנים

לבסוף, פזרו מעט נצנצים אכילים

כתבות נוספות