פשטידה טבעונית דלת קלוריות - ללא גלוטן

חדשות כיפה יעל אלעד 24/10/22 08:52 כט בתשרי התשפג

צילום: יעל אלעד
צילום: יעל אלעד

מצרכים

רטובים:

2 חבילות טופו משי

2 כפות טחינה גולמית

כף חומץ תפוחים

יבשים:

כוס קמח שיבולת שועל (ללא גלוטן)

2כפיות אבקת אפיה

חצי כפית מלח ורוד

חצי כפית שום יבש

כפית כורכום

תוספות:

גרעיני תירס בשימורים ללא סוכר 123 גרם

כוס ברוקולי מבושל

לפזר מעל הכל קמח שקדים

הוראות הכנה

לחמם תנור ל180 על מצב טורבו 

בקערה לערבב את כל היבשים בעזרת מטרפה

להוסיף רטובים ואת גרעיני התירס אחרי סינון ולערבב

בעזרת לקקן לשטח את התערובת לתבנית אפיה אקולוגית של if you care

לנעוץ את פרחי הברוקולי אם יש צורך לשטח שוב את התערובת עם לקקן

לפזר מעל קמח שקדים

לאפות ל30 דק׳ במידה ועדיין נראה לא יציב להוסיף 15 דק אפיה על גריל עליון ותחתון

הפשטידה מתייצבת עוד אחרי הקירור.

כתבות נוספות