פסטה לינגוויני זוקיני

כה בתשרי התשפ
,
24 באוקטובר, 2019
24/10/2019 15:04
פסטה לינגוויני זוקיני

פסטה לינגוויני זוקיניצילום: דן פרץ

פרווה
חצי שעה- שעה
פשוט

מצרכים

מרכיבים:

100 גרם פסטה

חצי כוס רוטב  עגבניות(פולפה)

פסטה

שן שום פרוסה

כף שמן זית

פילה דג מפולט ללא עור חתוך לקוביות קטנות

זוקיני אחד  פרוס לרצועות דקות

חופן עלי בזיליקום

מלח

פלפל שחור

הוראות הכנה

בסיר יש להרתיח מים ולהוסיף מלח ולערבב. לאחר מכן מוסיפים את הפסטה ומבשלים לפי הוראות היצרן.

במקביל במחבת מחממים כף שמן זית ומוסיפים את השום. כאשר מתחילים להריח את השום מוסיפים את רוטב העגבניות ומתבלים במלח ופלפל. אל רוטב העגבניות מוסיפים את הדג ומבשלים 4 דקות. לאחר מכן מוסיפים את רצועות הזוקיני ומבשלים.

מוסיפים את הפסטה לסיר עם הרוטב והדג, מוסיפים את הבזילקום ומתקנים תיבול במידת הצורך.

המתכון באדיבות קפה ביגה

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

קורונה צילום: Avshalom Sassoni/Flash90

צרפת: בעקבות הקורונה, דחיית בריתות המילה וסגירת כלל המקוואות

קרא עוד