פסטה לינגוויני זוקיני

חדשות כיפה חדשות כיפה 24/10/19 15:04 כה בתשרי התשפ

פסטה לינגוויני זוקיני, צילום: דן פרץ
פסטה לינגוויני זוקיני, צילום: דן פרץ

מצרכים

מרכיבים:

100 גרם פסטה

חצי כוס רוטב  עגבניות(פולפה)

פסטה

שן שום פרוסה

כף שמן זית

פילה דג מפולט ללא עור חתוך לקוביות קטנות

זוקיני אחד  פרוס לרצועות דקות

חופן עלי בזיליקום

מלח

פלפל שחור

הוראות הכנה

בסיר יש להרתיח מים ולהוסיף מלח ולערבב. לאחר מכן מוסיפים את הפסטה ומבשלים לפי הוראות היצרן.

במקביל במחבת מחממים כף שמן זית ומוסיפים את השום. כאשר מתחילים להריח את השום מוסיפים את רוטב העגבניות ומתבלים במלח ופלפל. אל רוטב העגבניות מוסיפים את הדג ומבשלים 4 דקות. לאחר מכן מוסיפים את רצועות הזוקיני ומבשלים.

מוסיפים את הפסטה לסיר עם הרוטב והדג, מוסיפים את הבזילקום ומתקנים תיבול במידת הצורך.

המתכון באדיבות קפה ביגה

כתבות נוספות