מצרכים
כמות ל 6 כוסיות קטנות
לשכבת הפירורים:
1/2 כוס אגוזי מלך ושקדים (אפשר גם לוז או אגוזים אחרים שאוהבים)
1/4 כוס שיבלות שועל
כף סוכר חום
לשכבת הקרם:
1/2 חבילת טופו משי
תמצית וניל
גרידת לימון מחצי לימון
כף מיץ לימון
3 כפות שמן קוקוס נוזלי
3 כפות סירופ מייפל (אני לא אוהבת מתוק, אז אולי זה לא יהיה מתוק לכם מספיק, תטעמו ותוסיפו בהתאם)
לקישוט – פרי לבחירתכם חתוך לקוביות קטנות
הוראות הכנה
שכבת הפירורים:
טוחנים את האגוזים לפירורים גסים במעבד מזון
מוסיפים את שיבולת השועל והסוכר וממשיכים לטחון לפירורים גסה.
שכבת הקרם טופו:
טוחנים את כל המרכיבים לקרם חלק ויציב.
הרכבת המנה:
בכוסית מניחים שכבת פירורים, דוחסים אותה מעט עם כפית ומעליה מניחים שכבת קרם.
מעל הקרם מניחים שכבת פירורים נוספת, ומעליה שוב שכבת קרם.
ומעל הכל מניחים את הפרי שבחרתם.