מיני סופגניית בריוש עם מילוי זוקיני

חדשות כיפה 15/12/19 21:52 יז בכסלו התשפ

 השף מוריס מונייה , צילום: דניאל לילה
השף מוריס מונייה , צילום: דניאל לילה

מצרכים

להכנת הבצק - 30 יח' מיני סופגניות

500 ג' קמח (שטיבל 2)

25 ג' שמרים

80 ג' סוכר

140 מ"ל חלב

200 ג' (4 יח' M) ביצים

8 ג' מלח

גרידה מרבע תפוז

חצי שקית סוכר וניל

80 ג' חמאה

אופציה: כף ברנדי

למלית זוקיני:

150 ג' גבינת שמנת

150 ג' גבינת פטה 16%

שן שום כתוש

200 ג' קוביות קטנות זוקיני

פרוסות זוקיני ירוק וצהוב

15 ג' נענע קצוצה

מלח

פלפל

מיני בזיליקום

הוראות הכנה

לבצק:

בקערת מיקסר מניחים את השמרים, סוכר, חלב ומערבבים עם מטרפה ידנית. מוסיפים את הקמח, גרידת התפוז, סוכר וניל וביצים ולשים בעזרת וו לישה למשך 5 דקות במהירות בינונית. מוסיפים חמאה ומלח ולשים עוד 5 דקות.

מניחים את הבצק בקערה עד הכפלת הנפח (חצי שעה עד שעה – תלוי בטמפרטורה בחדר).

מחלקים למנות של 35 גרם ליחידה, מכדררים לכדורים ומניחים על תבנית משומנת ולהניח בתנור סגור ולא מחומם להתפחה נוספת עד להכפלת הנפח (חצי שעה עד שעה – תלוי בטמפרטורה).

מרתיחים סיר עם שמן עד לחום של 165-170 מעלות (רצוי לעבוד עם מד חום) ומטגנים כ2-3 דקות לכל צד עד להשחמה.

הוראות הכנה למילוי:

צולים את קוביות הזוקיני ופרוסות הזוקיני בתנור בחום 180 מעלות במשך 10-12 דק'.

מערבבים הכל (חוץ מפרוסות הזוקיני ומיני בזיליקום) ומזלפים בעזרת שק זילוף לסופגניות.

מסדרים את פרוסות הזוקיני ירוק-צהוב-ירוק (3 פרוסות) על הסופגנייה. מוסיפים עלה מיני בזיליקום.

המתכון באדיבות השף מוריס מונייה, מונייר פוד דיזיין בע"מ

כתבות נוספות

המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר