מרק חצילים טעים טעים!

yonit_gi 08/11/10 00:00 א בכסלו התשעא

מרק חצילים, צילום: שאטרסטוק
מרק חצילים, צילום: שאטרסטוק

מצרכים

חציל בינוני-גדול, קלוף, חתוך לקוביות (לתת בו ביס קטן לפני תחילת ההכנה. אם הוא מר לקחת אחר. חבל להשקיע ובסוף להתבאס)

בצל גדול חתוך לקוביות גדולות

כוס עדשים כתומים ברורים ושטופים

כף אבקת מרק בטעם עוף

פלפל

הוראות הכנה

מטגנים את הבצל עד שהוא שקוף

מכניסים את החציל והעדשים ומוסיפים מים מהקומקום עד לכיסוי הרכיבים ועוד חצי סנטימטר מעל.

מביאים לרתיחה.

שמים את כף אבקת מרק העוף והפלפל, מערבבים טוב אך בעדינות.

מביאים שוב לרתיחה.

מבשלים על אש קטנה 40 דקות.

הערות

אומנם המתכון נשמע מוזר ולמען האמת גם לא נראה משהו אבל הוא טעים ומשביע מאוד! כל מי שהיה מספיק אמיץ לטעום ביקש את המתכון.

המתכון באדיבות המטבח המהולל של משפחת קופרשמידט

כתבות נוספות

/
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר