מרק עוף ועצמות חורפי

ט בשבט התשסח
,
16 בינואר, 2008
16/01/2008 0:00

צילום: shutterstock

בשרי
עד 10 דקות
בינוני

מצרכים

רבעי עוף, (אפשר כל חלק)

עצם מיח לכל סועד שאוהב את זה.

אם אף אחד לא אוהב אז אחת בשביל הטעם.

גזר

סלרי

תפוח אדמה קטן

קישוא

חצי דלורית

שיני שום

בצל פרוס (ומקולף)

רבע כוס גריסים

מלח ופלפל

הוראות הכנה

לחתוך את כל הירקות בחיתוך גס כך שלכל סועד יהיה חתיכה מהירקות בצלחת. (לא לקלף הקליפה נותנת טעם)

אפשר לחתוך לקוביות קטנות אם זה עדיף עליך.

לשים את כל המצרכים בסיר.

להדליק אש קטנה ולכסות את הסיר.

ואז כאשר הכל מתבשל לאט והמיצים יוצאים והעוף מתרכך והריחות המשגעים מתפשטים בכל הבית להוסיף מים ותבלינים ולהביא לרתיחה עדינה. זהו. המרק מוכן.

לגירסה הקיצית, להוציא את העצמות והגריסים מהמרק.

הערות

לפי צורך

המתכון באדיבות המצאתי

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

נשיא המדינה ראובן ריבלין  צילום: צילום מסך

הנשיא ריבלין: אטיל את הרכבת הממשלה על גנץ

קרא עוד