מרק עוף ועצמות חורפי

שָׂרָה 16/01/08 00:00 ט בשבט התשסח

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

רבעי עוף, (אפשר כל חלק)

עצם מיח לכל סועד שאוהב את זה.

אם אף אחד לא אוהב אז אחת בשביל הטעם.

גזר

סלרי

תפוח אדמה קטן

קישוא

חצי דלורית

שיני שום

בצל פרוס (ומקולף)

רבע כוס גריסים

מלח ופלפל

הוראות הכנה

לחתוך את כל הירקות בחיתוך גס כך שלכל סועד יהיה חתיכה מהירקות בצלחת. (לא לקלף הקליפה נותנת טעם)

אפשר לחתוך לקוביות קטנות אם זה עדיף עליך.

לשים את כל המצרכים בסיר.

להדליק אש קטנה ולכסות את הסיר.

ואז כאשר הכל מתבשל לאט והמיצים יוצאים והעוף מתרכך והריחות המשגעים מתפשטים בכל הבית להוסיף מים ותבלינים ולהביא לרתיחה עדינה. זהו. המרק מוכן.

לגירסה הקיצית, להוציא את העצמות והגריסים מהמרק.

הערות

לפי צורך

המתכון באדיבות המצאתי

כתבות נוספות

/
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר