מתחת לרדאר: עומר אדם וסשה ישראלוביץ' התחתנו בטקס אזרחי

יומיים לפני טקס החופה במנזר יוקרתי בפורטופינו, עומר אדם וסשה ישראלוביץ' נישאו בטקס אזרחי מצומצם באיטליה. ישראלוביץ' לבשה שמלת כלה מהממת, ואדם, בחליפה יוקרתית, סיפקו הצצה לקראת האירוע הגדול

חדשות כיפה חדשות כיפה 25/08/26 21:08 יב באלול התשפו

מתחת לרדאר: עומר אדם וסשה ישראלוביץ' התחתנו בטקס אזרחי
עומר אדם וסשה, צילום: or ghefen,or ghefen

עומר אדם וסשה ישראלוביץ' התחתנו הערב (ג') בטקס אזרחי בבית העירייה באיטליה. השניים לבשו חליפה ושמלת כלה מהממת, וסיפקו הצצה למה שמצפה לנו כשיינשאו תחת החופה כדת משה וישראל ביום חמישי במנזר היוקרתי בפורטופינו.

מוקדם יותר היום נחשף כי הרבנים שיחתנו את הזמר הפופולרי ובחירת ליבו הם הרב לוי יצחק חזן, שליח חב"ד במילאנו שבאיטליה, והרב מענדי גורביץ, שליח חב"ד במשמר השבעה. כך על פי פרסומו של איציק אוחנה ב"כיכר השבת".

פרטי החתונה נחשפים

אמש, נחשף כי החופה עתידה להתקיים בהפרדה מגדרית מלאה. זאת, בעקבות הופעתו הצפויה של הזמר החסידי מוטי שטיינמץ' המקורב לאדם. ההפרדה בחופה היא תנאי בחוזה שעליו הזמר החסידי אינו מוכן להתפשר, לאחר שבעבר כבר ביטל את השתתפותו באירוע שהתברר כחופה מעורבת.

הזוג המאושר צפויים להינשא במנזר צ'רווארה, מנזר נוצרי עתיק מהמאה ה-14 שהוסב עם השנים לאחד ממתחמי האירועים היוקרתיים באזור פורטופינו שבאיטליה.עוד דווח כי במהלך הערב צפויות להתקיים הופעות חיות לאורך כל הלילה, בהן להקה אתנית שנבחרה על ידי אדם, הופעה של מוטי שטיינמץ, ככל הנראה גם דיג'יי בינלאומי מוביל, וכן מופע משותף של הדיג'יי הישראלי עמית אגמי והמנצח מאיר בריסקמן בליווי תזמורת נגנים קלאסיים שתשלב מוזיקה אלקטרונית.