סירות קישואים

חדשות כיפה באדיבות מותג מוצרי החשמל גרונדיג GRUNDIG 20/03/23 16:42 כז באדר התשפג

צילום: גרונדיג
צילום: גרונדיג

מצרכים

4 קישואים בינוניים

300 גרם בשר בקר טחון

1 כף שמן זית

חצי כוס בצל קצוץ

2 שיני שום, קצוצות

1 כוס רסק עגבניות

רבע כפית מלח + רבע כפית פלפל

הוראות הכנה

1. פורסים את הקישואים. מוציאים את החלק הפנימי בעזרת כף, מניחים בצד. מניחים על מגש ומתבלים במלח, פלפל שחור וזילוף שמן זית.

2. מחממים את שמן הזית בסיר בגודל בינוני ומטגנים את הבצלים עד שהם הופכים שקופים.

3. מוסיפים את השום ומבשלים עוד 2 דקות.

4. מוסיפים פנימה את הבשר הטחון ומבשלים עוד חמש דקות עד להשחמה קלה.

5. מוסיפים מחית רסק עגבניות לתוך סירת הקישואים את הקישואים, מתבלים במלח ופלפל שחור ומבשלים 10 דקות.

6. ממלאים את הקישואים בתערובת השר.

כתבות נוספות