פונדו גבינה

חדשות כיפה 02/03/23 11:57 ט באדר התשפג

צילום: Teka Studio
צילום: Teka Studio

מצרכים

150 גרם גבינת גאודה מגורדת

80 גרם גבינת פרמז'ן

1 כדור מוצרלה

270 מ"ל שמנת לבישול

50 גרם מיונז

20 גרם בצל סגול

מלח ופלפל

כיכר לחם עגולה

עירית

הוראות הכנה

1. מוסיפים גאודה מגוררת, פרמז'ן, מוצרלה חתוכה לחתיכות, שמנת לבישול, מיונז ובצל סגול קצוץ למעבד מזון או למיקסר.

2. חותכים את החלק העליון של הלחם ומוציאים את תכולתו החוצה ליצירת קערה. יוצקים את תערובת הגבינה פנימה לחלק העליון של הלחם ומניחים בחזרה את פרוסת הלחם שהוסרה קודם לכן.

3. עוטפים את הלחם בנייר כסף וצולים במשך 40 דקות בערך על החלק העליון של מנגל או גריל, שחומם מראש. ניתן לצלות את הפונדו על הגריל במקביל למאכלים אחרים.

4. מסירים את הלחם מהאש ופותחים נייר הכסף בזהירות. חותכים את פרוסת הלחם העליונה לרצועות בהן ניתן להשתמש על מנת לטבול בתוך הפונדו. מקשטים את הפונדו בעירית טרייה קצוצה ומגישים.

המתכון באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka

כתבות נוספות