פאייה צמחונית נהדרת

חדשות כיפה 18/09/23 15:01 ג בתשרי התשפד

צילום: teka studio
צילום: teka studio

מצרכים

- ½ בצל

- 4 גזרים

- כרישה אחת

- שמן זית כתית

- פטריות

- 60 מ"ל רוטב סויה

- 80 גרם רסק עגבניות

- 1 ליטר ציר ירקות

- מלח

- 5 חוטי זעפרן

- 200 גרם אורז עגול

הוראות הכנה

קולפים וקוצצים דק את הבצל והגזר ופורסים את הכרישה.

במחבת רחבה, מחממים שמן. כשהשמן חם, מוסיפים את הבצל והגזר ומערבבים את הירקות מדי פעם עד להזהבה.

לאחר מכן, מוסיפים את הפטריות ואת הכרישה.

יוצקים את רוטב הסויה ואת רסק העגבניות ומצמצמים.

מוסיפים למחבת את ציר הירקות, המלח (לפי הטעם) ואת חוטי הזעפרן.

מוסיפים את האורז, מערבבים היטב. מבשלים כמה דקות עד להצטמצמות מוחלטת.

מסירים את המחבת מהאש ומניחים אותה בצד למנוחה של 5 דקות לפני ההגשה.

המתכון באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka

כתבות נוספות