פיצה מקפיצה

חדשות כיפה 09/05/23 11:59 יח באייר התשפג

צילום: עדי גבירצמן
צילום: עדי גבירצמן

מצרכים

מצרכים לבסיס:

2 כוסות קמח שקדים

1/4 כוס קמח קוקוס

2 כפיות אבקת אפייה

1 כפית אבקת שום

1/2 כפית מלח

3 ביצים

1/2 כוס חמאה מומסת

1/2 כוס חלב שקדים

לתוספות-

1 כוס רוטב עגבניות ביתי ללת"ס (ראו מתכון קודם לפיצה שקשוקה)

1.5 כוסות גבינת מוצרלה מגורדת (או לשלב בין מוצרלה לגאודה/עמק)

1/2 כוס זיתים ירוקים פרוסים

הוראות הכנה

אופן הכנת הבסיס: לחמם תנור ל-160C, לערבב בקערה את הקמחים, אבקת אפייה, אבקת שום ומלח.

להוסיף ולערבב ביצים, חמאה וחלב שקדים.

לפזר בתבנית ולהכניס לתנור למשך 18-22 דק', עד להזהבה של הקצוות.

תוספות והרכבה:

לפזר מעל הבצק רוטב עגבניות, גבינה ותוספות, להכניס לתנור ל-10 דק' נוספות, עד שהגבינה מזהיבה והפיצה נראית מוכנה.

המתכון באדיבות עדי גבירצמן, מומחית לתזונה מאוזנת

כתבות נוספות