מצרכים
מצרכים לבסיס:
2 כוסות קמח שקדים
1/4 כוס קמח קוקוס
2 כפיות אבקת אפייה
1 כפית אבקת שום
1/2 כפית מלח
3 ביצים
1/2 כוס חמאה מומסת
1/2 כוס חלב שקדים
לתוספות-
1 כוס רוטב עגבניות ביתי ללת"ס (ראו מתכון קודם לפיצה שקשוקה)
1.5 כוסות גבינת מוצרלה מגורדת (או לשלב בין מוצרלה לגאודה/עמק)
1/2 כוס זיתים ירוקים פרוסים
הוראות הכנה
אופן הכנת הבסיס: לחמם תנור ל-160C, לערבב בקערה את הקמחים, אבקת אפייה, אבקת שום ומלח.
להוסיף ולערבב ביצים, חמאה וחלב שקדים.
לפזר בתבנית ולהכניס לתנור למשך 18-22 דק', עד להזהבה של הקצוות.
תוספות והרכבה:
לפזר מעל הבצק רוטב עגבניות, גבינה ותוספות, להכניס לתנור ל-10 דק' נוספות, עד שהגבינה מזהיבה והפיצה נראית מוכנה.
המתכון באדיבות עדי גבירצמן, מומחית לתזונה מאוזנת