מצרכים
2 דפים של טורטיה
2 קופסאות טונה "ריו מרה" בשמן זית 160 גרם
200 גרם עלי ברוקולי
1 לימון
1 שן שום
2 פרוסות גבינה צהובה
מעט מלח
מעט שמן זית
עלי חסה – לקישוט ולהגשה בצד
הוראות הכנה
חולטים את עלי הברוקולי במים רותחים עם מלח ומסננים.
חותכים את העלים לרצועות דקות ומעבירים לקערה.
מוסיפים מעט שמן זית, שום כתושה ואת הלימון ומערבבים.
פורסים את דפי הטורטייה ומברישים מעט עם שמן זית מעל.
חותכים את הגבינה הצהובה לריבועים קטנים ומסדרים על גבי הטורטיות, מעל מפזרים את תערובת הברוקולי ואת נתחי הטונה.
מגלגלים את הטורטייה לצורת גליל ארוך, עוטפים בניילון נצמד ומניחים את הגלילים על תבנית מרופדת בנייר אפיה.
מברישים את הגלילים בשמן זית וחותכים לטבעות בעובי 4 ס''מ כל אחת.
אופים בחום של 180 מעלות בתנור שחומם מראש עד להזהבה.