ספרינג רול של טונה וברוקולי

חדשות כיפה באדיבות ריו מרה 15/01/23 10:09 כב בטבת התשפג

צילום: יחצ ריו מרה
צילום: יחצ ריו מרה

מצרכים

2 דפים של טורטיה

2 קופסאות טונה "ריו מרה" בשמן זית 160 גרם

200 גרם עלי ברוקולי

1 לימון

1 שן שום

2 פרוסות גבינה צהובה

מעט מלח

מעט שמן זית

עלי חסה – לקישוט ולהגשה בצד

הוראות הכנה

 חולטים את עלי הברוקולי במים רותחים עם מלח ומסננים.

 חותכים את העלים לרצועות דקות ומעבירים לקערה.

 מוסיפים מעט שמן זית, שום כתושה ואת הלימון ומערבבים.

 פורסים את דפי הטורטייה ומברישים מעט עם שמן זית מעל.

 חותכים את הגבינה הצהובה לריבועים קטנים ומסדרים על גבי הטורטיות, מעל מפזרים את תערובת הברוקולי ואת נתחי הטונה.

 מגלגלים את הטורטייה לצורת גליל ארוך, עוטפים בניילון נצמד ומניחים את הגלילים על תבנית מרופדת בנייר אפיה.

 מברישים את הגלילים בשמן זית וחותכים לטבעות בעובי 4 ס''מ כל אחת.

 אופים בחום של 180 מעלות בתנור שחומם מראש עד להזהבה.

כתבות נוספות