שניצל

חדשות כיפה 02/03/23 10:05 ט באדר התשפג

צילום: יחצ מאסטר שף
צילום: יחצ מאסטר שף

מצרכים

500 גרם חזה עוף פרוס דק

שמן לטיגון עמוק

לבלילה:

2 ביצים

1 כף חרדל דיז'ון גרגירים ו/או 1 כפית חרדל דיז'ון חלק מאסטר שף

1 כף מיונז שום מאסטר שף

1 כף רוטב צ'ילי מתוק מאסטר שף

לציפוי:

1 כוס קמח

1 כוס קורנפלור

בלילת ביצים

2 כוסות פירורי לחם מוזהבים מאסטר שף

הוראות הכנה

1. מכינים שתי קערות: באחת מערבבים את חומרי הבלילה, בשנייה מפזרים פירורי לחם.

2. משרים את חזה העוף הפרוס בבלילה 10 דקות.

3. מצפים את הנתחים בפירורי לחם ומעבירים למקרר לחצי שעה.

4. מחממים שמן לטיגון חצי עמוק במחבת רחבה.

5. מטגנים את הנתחים הפרוסים עד הזהבה יפה ועמוקה משני הצדדים.

הערות

שלוש צורות הגשה:
1. בטורטיה (ראפ) – מורחים טורטיה במיונז שום לחיץ מאסטר שף, מוסיפים אבוקדו, עגבניות וכוסברה. מוסיפים רצועות שניצל ומגלגלים.
2. בבגט, בסגנון מוקפץ תאילנדי – מערבבים בקערה רצועות של כרוב, גזר ופלפל עם רוטב טריאקי מאסטר שף. מורחים את הבגט במיונז לחיץ ספייסי מאסטר שף וממלאים בירקות וברצועות שניצל. ניתן להוסיף גם רוטב סרירצ'ה מאסטר שף בסיום.
3. בלחמניה – בסגנון יום שישי, עם מטבוחה וירקות. מבשלים עגבניות מאסטר שף עם פלפלים, פפריקה ושום, על אש קטנה במשך שעה וחצי. מורחים בלחמניה, מוסיפים שניצל ואם רוצים גם פרוסות חציל מטוגנות.

המתכון באדיבות מאסטר שף

כתבות נוספות