רוסטביף פיקאניה על מצע צ'ימיצ'ורי רימונים

חדשות כיפה פיטמאסטר 28/09/23 12:35 יג בתשרי התשפד

צילום: פיטמאסטר
צילום: פיטמאסטר

מצרכים

רוסטביף

מי סילאן

מלח, פלפל, שום

צרור פטרוזיליה

בצל

חומץ

שמן זית

רימונים

הוראות הכנה

פיקאניה: חורצים את השומן, מרססים עם מי סילאן ומתבלים במלח, פלפל ושום. מכניסים למעשנה/תנור על 110-120 מעלות למשך כשעה עד טמפרטורה פנימית של 54-56 מעלות. מוציאים וצורבים את השומן ואז פורסים נגד הסיבים.

צ'ימיצ'ורי: קוצצים פטרוזיליה דק דק, בצל דק דק, מכסים בחומץ רגיל 90% ושמן זית 10%, מלח פלפל עד לטעם רצוי. מוסיפים רימונים, נותנים לשבת שעה עד שבוע במקרר. מגישים מעל, מתחת או ליד הפיקאניה.

המתכון באדיבות פיטמאסטר

כתבות נוספות