טבחה בל קרעה

אחת מל"ו 15/10/06 00:00 כג בתשרי התשסז

מצרכים

1 בצל קצוץ דק

מעט שמן

1 כף פפריקה מתוקה

3 כפות רסק עגבניות

1/2 קילו בשר כתף מס´ 5 חתוך לקוביות

1 ליטר ציר עוף

1 כוס חומוס שהושרה 24 שעות במים עם 1 כף אבקת אפייה

10 חתיכות דלעת בגודל חתיכות הבשר

2 תפוחי אדמה חתוכים לרבעים

1 כף אבקת מרק עוף

1/2 כף מלח

הוראות הכנה

מטגנים את הבצל במעט שמן עד להשחמה. מוסיפים את הפפריקה, רסק העגבניות וחתיכות הבשר. מבשלים חמש דקות נוספות ומוסיפים ציר עוף לכיסוי הבשר. מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש. לאחר כ-40 דקות של בישול מוסיפים את החומוס (אחרי שהוא נשטף טוב משאריות אבקת האפייה שנדבקה לגרגרים) ושתי חתיכות מהדלעת למשך שעה נוספת. לאחר מכן מוסיפים את תפוחי האדמה, ואחרי 20 דקות מוסיפים את שאר חתיכות הדלעת (החתיכות שהעברנו קודם אמורות להתפורר בתוך התבשיל). לתיבול אחרון, אם יש צורך, מוסיפים כף אבקת מרק עוף, חצי כף מלח וכפית סוכר. מערבבים ומבשלים לחמש דקות נוספות (או יותר - המנה מוכנה כשגרגרי החומוס רכים). מגישים על קוסקוס

אל תשחקו אותה: כך תוכלו ללמוד בקלות את ההלכה. כל הפרטים >>

הערות

4 מנות

כתבות נוספות

/
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר