חזה ברוטב שמנת פרווה עם פטריות-טעים מאוד

חדשות כיפה בכיוון חיובי 21/10/09 00:00 ג בחשון התשע

מצרכים

חזה

שמנת פרווה (לא מתוקה)

קופסאת פטריות

בצל

קמח

מל"פ

הוראות הכנה

לתחוך את החזה לפרוסות דקות כמו לשניצל, לטבול בקמח ולטגן (לא בשמן עמוק).

לטגן 2 בצלים-רצועות, להוסיף את הפטריות.

להוסיף שמנת פרווה, מלח פלפל. כשיבעבע להוסיף את החזות, רבע שעה על אש קטנה.

הרוטב יוצא סמיך, טעם מתוק וטעים מאוד.

תוספת אורז או תפו"א אפוי.

הערות

כתבות נוספות