אמנון בתנור

חדשות כיפה דוסית! 15/11/06 00:00 כד בחשון התשסז

מצרכים

2 בצלים

חרדל

לימון

מלח

פטרוזיליה

1 ק"ג פילה אמנון טרי (אני משתמשת בקפוא ושום אסון עוד לא קרה)

פלפל אדום חריף טרי (מחליפה ביבש בד"כ)

פלפל שחור גרוס

1/2 קוספת עגבניות חתוכות

2 כפות רסק עגבניות

5 שיני שום

שמן

הוראות הכנה

שוטפים את הפילטים ומורחים אותם בחרדל ולימון. פורסים את הבצל לפרוסות.

קוצצים את השום

משמנים תבנית אפיה

מסדרים שכבה של בצל

מפזרים מעליה פטרוזיליה ומעט שום מעל ומניחים את הדג

מערבבים היטב את העגבניות החתוכות עם רסק העגבניות ומוסיפים מלח פלפל שחור קוצצים פלפל אדום חריף ומוסיפים לרוטב.

יוצקים את הרוטב על השכבה העליונה בתבנית ואופים בתנור בחום כ200 מעלות כשעה.

יוצא מעולה.

הערות

המתכון באדיבות טעמים - צחי בוקששתר

כתבות נוספות