אסדו דרום אמריקאי

חדשות כיפה ארתור בורלקה, השף של מסעדת joy בירושלים 07/07/22 15:45 ח בתמוז התשפב

צילום: אסף קרלה
צילום: אסף קרלה

מצרכים

נתח אסדו במשקל 5 קילו

שום

רוזמרין

שמן זית

פלפל שחור

הוראות הכנה

מניחים את נתח האסדו במגש מטבלים במלח ופלפל ומכניסים לתנור שחומם מראש ל250 מעלות ל-20 דקות

לאחר שהבשר סגור חורצים חריצים בעזרת סכין חדה ומכניסים פנימה שיני שום טרי, מורחים בשמן זית רוזמרין ויטמין

עוטפים את הנתח בנייר פרגמנט כפול וגם נייר כסף, מכניסים לתנור 120 מעלות למשך 8 שעות אפשר גם יותר

תוספת של רוטב צימיצורי ארגנטינאי מומלץ לצד האסדו

צרור פטרוזיליה, צרור כוסברה, פלפל ירוק חריף, גמבה אדומה 2 שיני שום שמן זית חומץ וסוכר

קוצצים את כל המרכיבים ומכניסים לצנצנת. ממלאים אותה בשמן זית, חצי כוס חומץ, 2 כפות סוכר, כף מלח, מערבבים ומניחים במקום מוצל.

כתבות נוספות