פרק ב

הרב גלעד שטראוס הרב גלעד שטראוס 17/04/24 16:01 ט בניסן התשפד

שאלה

היי שלום

אני גרושה ללא ילדים כבר המון זמן ואני באמת שמנסה בכל דרך אפשרית אך לא מוצאת זיווג לצערי

הציעה לי חברה בחור מקסים, דתי, רווק,בחור עם מידות טובות ומשפחה מדהימה שכל אחת היתה רוצה, עובד אחראי ואהבתי גם את איך שהוא נראה, כן היו פגישות נחמדות לא יגיד שלא נהנתי

אבל יש לו בעיות קשב קשות, הוא לא יכול לישר מבט למקום אחד, הוא כל הזמן מסתכל לצדדים ואינו מרוכז, אני לא באמת יכולה לנהל איתו שיחה כיפית ומעניינת ברמה גבוהה כמו שהייתי רוצה לנהל עם הבן זוג שלי

ונכון אני יודעת שאין מושלם ושגם אני לא מושלמת אבל מרגישה שזה לא זה שהוא לא הזיווג הנכון לי

ומצד שני כולם אומרים לי שאני מפסידה באמת בחור טוב , שאני יהיה איתו מאושרת ושחבל שאני מפספת את ההזדמנות

ושאני לא ימצא בחור יותר טוב היום

מה עושים?

לא רוצה לעשות טעויות שוב ולצער את הבחור גם

ואני בוכה ונקעת עם עצמי קשה

לי הלבד נורא

אשמח לעזרה

תשובה

בס"ד

שלום רב,

אני לא רוצה לקבוע ולא יכול לקבוע לך. זה באמת החלטה מאוד קשה.

אבל אני מקשיב לך, לדברים שאתה רושמת כאן:

"אני לא באמת יכולה לנהל איתו שיחה כיפית ומעניינת ברמה גבוהה כמו שהייתי רוצה לנהל עם הבן זוג שלי".

אני לגמרי מבין אותך ומסכים אתך.

צפיה מינימלית מבן זוג שיהיה שותף לחיים, שניתן לנהל אתו שיחה כיפית ומעניינת.

גם אני לא הייתי מתחתן בשום אופן עם מישהו שאני לא יכול לנהל אתו שיחה כיפית ומעניינת.