צפייה בכדורגל

חדשות כיפה צוות ישיבת פתח תקוה 23/02/07 12:30 ה באדר התשסז

שאלה

רציתי לדעת האם מותר לצפות בכדורגל?

לשמוח בניצחונם ו"להתעצב" בהפסדם של קבוצות מהארץ ומחו"ל? האם יש איזו הלכה מיוחדת לגבי בנות בנושא זה?(אני בת ואני צופה במשחקי כדורגל של ליגה מסויימת מחו"ל) האם זהו מעשה הבלים?

אשמח לקבל תשובה בהקדם

תודה רבה ----..

תשובה

לא ידוע לי על איסור קטגורי בעניין זה. אולם ייתכן באמת שזהו 'הבל'. ברם אם התחום מעניין אותך ואת נהנית ממנו אין סיבה להמנע מעניין זה. אך בתור בחורה מודעת לעצמה ראוי שתנהלי את זמנך ואת כוחותייך באופן נכון וכך תמנעי מהשתעבדות לתחום זה ומהערצה עיוורת.

עקיבא