סגולה לראיון עבודה

חדשות כיפה צוות בית המדרש אשכולות בלוד 15/03/10 11:14 כט באדר התשע

שאלה

הבנתי כשיש ראיון או פגישה חשובה עם גורם בכיר, כדאי ע"פ הקבלה לשים בתוך הנעל את אותיות השם של הגורם הבכיר בתוך הנעל. האם זה נכון? ואם כן מהו הטעם?

תודה רבה

תשובה

אינני מכיר סגולות כאלה, ואני רק יודע שהייתי נעלב אם היית שמה את השם שלי בתוך הנעל.
מסתבר שמי שאומר לעשות את זה רוצה להקנות לך תחושה של בטחון עצמי, שאת בעצם 'דורכת' על אותו אדם והוא 'בכיס שלך'. ברור שבטחון עצמי עשוי להרשים את הגורם שאיתו נפגשים, בייחוד לראיון עבודה, אבל לטעמי זאת בריחה מקניית הבטחון העצמי בדרך אמיתית.
לכי אל הראיון בבטחון בלב שלם שהקב"ה יסייע לך להגיע למקום הנכון שאליו את צריכה להגיע. אם עוזר לך לשים פתק בנעל, שימי (אני הייתי נמנע מזה, אבל לשיקולך).
העיקר הוא "בטח בה' ועשה טוב ... ויתן לך משאלות לבך"

חודש טוב ובשורות טובות!
אליהו.
(המשיב אינו רב)