לשכנע לטהרת המשפחה

חדשות כיפה צוות בית ההוראה 25/03/04 13:25 ג בניסן התשסד

שאלה

במהלך נסיעת עבודה לחו"ל לפני מסר חודשים,ביקרתי אצל חבר שמנסה להתקרב ליהדות, אך אשתו אינה שלמה עם הדבר, ואינה משתפת פעולה.

זה כבר כמה פעמים שביקרתי אצלם, ובכל פעם אני מדבר על לבה. והנה בביקורי האחרון הצלחתי לשכנע אותה בעניין של טהרת המשפחה, והיא אכן טבלה. לצערי, מייד אח"כ ביקרה בארץ, ואמה - ששמעה על העניין, הניאה אותה , והיא לא טבלה מאז.

מה לדעתכם עלי לעשות אם בכלל ?

תשובה

בס"ד

להמשיך לדבר על זה.
לשלוח לה חומר מעניין על כך.
להתפלל להקב"ה שזה יצליח.
לדבר עם בעלה שיעודד אותה.

והעיקר שיעלו לארץ כי אויר של ארץ ישראל מחכים - ובודאי גורם טהרה גדולה.

בהצלחה