זוגיות

חדשות כיפה צוות רבני ישיבת ההסדר כרמיאל 11/08/10 16:28 א באלול התשע

שאלה

אני בן 18 והכרתי משהי באיזה אתר בת 16 התחלנו לדבר עברנו לדבר גם בפלאפון ודיברנו לילות שלמים...

אני כבר כמה חודשיים חוזר בתשובה והיא כבר שנה חוזרת בתשובה והיא לא רוצה להוריד אותי בדת ואני לא אותה ולאחר שחשבנו על זה ודיברנו על זה

החלתנו שלא נדבר שנתיים עד שהיא תגיע לגיל המתאים וניתחתן עכשיו אנחנו כבר לא מדברים

לקחתי על עצמי ללכת לישיבה בשנתיים האלה ובאמת לחכות לה

עכשיו אני מתחיל לחשוב אם היא תחכה לי אם זה נכון כי זה קצת מוזר למרות שאני ולקחתי על עצמי ואני לא מתכוון להשבר

תשובה

בס"ד

שלום לך

הכרות של טלפונים ושיחות, יכולה להיות חוויתית מאד ונעימה, אבל היא לא עמוקה ולא טוב שתימשך כך.

החלטתם נכון, ההפסקה אכן נחוצה, ואכן יכול להיות שהקשר הזה ייפסק. אבל איך אתה תהיה ואיך אתה תיראה בעוד שנתיים, ומה יהיה איתה בעוד שנתיים?

ההחלטה שעשיתם נכונה, ואם אכן הקשר הזה אמיתי וצריך להיות הוא בע"ה אכן יהיה.

בהצלחה