בקשת סליחה

חדשות כיפה צוות ישיבת ההסדר מעלות 28/12/10 00:37 כא בטבת התשעא

שאלה

אם הסתכלתי לילדה בהודעות, (ילדה שבעבר הסתכלנו חופשי אחת לשניה בהודעות ואז קצת הסתכסכנו) בשביל לכפר על זה אני חייבת להתנצל? למרות שלא גרמתי שום נזק כי לא ראיתי שום דבר שלא הייתי אמורה לראות,ובקשת סליחה רק תיצור עוד אי נעימויות משום שרק עכשיו אנו חוזרות להיות חברות.

תשובה

שלום רב!

אם תספרי לחברתך, וזה יגרום למצב יותר חמור, עדיף שלא תספרי לה, אך יש כאן בעיה מוסרית וראוי שתקבלי על עצמך להשתפר ביחס לדברים שבינך לבין חברתך.

בברכה,
עומר.