בטחון

חדשות כיפה הרב רונן נויבירט 01/05/08 12:32 כו בניסן התשסח

שאלה

שלום רב!!

מאז אני קטנה אני זוכרת את עצמי ילדה מאוד ביישנית מאוד מופנמת מפחדת מבני אדם ,בטחון עצמי מאוד ירוד,מסמיקה כשמדברים איתי.

היום אני בחורה בת 23 נשואה והכל טוב ברוך ה חוץ מהעניין של הבטחון בעצמי שהוא עדיין ירוד אני לא מאמינה בעצמי לא מעריכה מספיק מפחדת מבני אדם מפחדת להביע דעות כדי "לא לפגוע".

אני מאוד רוצה להתפתח מבחינת ה"מודעות העצמית שלי" האם יש בזה משהו פסול?

האם שמעת על סדנת ימימה??

האם היא יכולה לעזור לי??

חלק מהעיניין הוא גם שיש לי רצון לזכות את הרבים לדבר להפיץ את תורת ה' ,יש לי בנוסף חברות שלא הולכות בצניעות וההיתי רוצה מאוד לבטא את עצמי.

מה אני עושה???

תשובה

רצונך חיובי וחשוב. איני מכיר את סדנת ימימה דוקא, אך ישנם קורסים רבים וטובים לפיתוח מודעות עצמית ותדמית אישית ואני מאוד ממליץ לקחת קורס כנ"ל.

ברכה והצלחה
רונן