ללא נושא

חדשות כיפה צוות רבני ישיבת ההסדר כרמיאל 11/08/10 12:59 א באלול התשע

שאלה

בס"ד

שלום וברכה!

התחלתי קשר עם בחור-{קשר רציני לחתונה}.

אני מודעת לכך שהבחור לא לחוץ לחתונה...{הבחור אמר לי שהוא לא חושב על חתונה בזמן.אני לעומתו דווקא רוצה חתונה בזמן הקרוב.ובכלל,כשהצעתי לו להפגש הוא אמר לי שנראה מוקדם להפגש ממש בהתחלה..בקיצור אני מרגישה שהוא די מורח אותי ולא כזה רציני...מה אני אמורה לעשות?אשמח לתגובה מהירה מכיוון שאני מרגישה בזבוז זמן..{עוד הציעו לי בחור להכיר אבל סרבתי כי

התחלתי קשר איתו}.תודה מראש!

תשובה

בס"ד

שלום לך

אם את רוצה להתחתן ונמצאת בגיל ובשלב המתאים לחתונה, אל תסכימי להיפגש או להכיר מי שאינו מעוניין להתחתן בזמן הקרוב, מה הטעם לקשר כזה?

אני בטוח שתמצאי מי שאכןמתאים ובשל ומעוניין להתחתן.

בהצלחה