מצרכים
2 כוסות אורז מבורר ,שטוף ויבש
חצי כוס גרירי תירס
1 גזר מגורר
בצל יבש
חצי כוס אפונה קפואה
חצי כוס פטריות
עגבניה בשלה
חצי כוס שמיר קצוץ
1 גמבה קצוצה
1 פלפל ירוק קצוץ
5 נקנקיות בשריות קצוצות
כפית מלח
כפית חוייג´ מרק
כפית פפריקה אדומה
3 כוסות מים רותחים
הוראות הכנה
1. לטגן בצל עד שישחים
2. להוסיף את הגמבה, הפלפל הירוק והנקנקיות ולהמשיך לטגן 5 דקות.
3. להוסיף את התירס, הגזר והאפונה והפטריות
4. להוסיף את העגבניה ולהמשיך לטגן כחמש דקות
5 להוסיף את שאר החומרים והמים, להביא לרתיחה , לקטין את האש ולבשל כ 20 דקות
או עד שהמים יספגו באורז.
לכבות את הסיר ולכסות במגבת כעשרים דקות
הערות
המתכון באדיבות מתכון עצמי