מצרכים
חצי קופסת חמאת בוטנים
חצי כוס דבש/סוכר חום
200 גרם שוקולד מריר
כ-5 כוסות פצפוצי אורז
2 כפות שמן
הוראות הכנה
1. ממיסים על הגז את הדבש וחמאת הבוטנים.
2. שופכים לקערה ומערבבים היטב עם הפצפוצים.
3. משטחים על תבנית (גודל תבנית חד פעמית רגילה) ומועכים כדי שלא יתפורר בהמשך.
4.ממיסים את השוקולד והשמן ומורחים באופן אחיד על הפצפוצים.
5. מכניסים להקפאה לעשר דקות וחותכים לריבועים קטנים.מאחסנים במקרר.
הערות
תבנית חד
המתכון באדיבות יפעת