סגור

עוגת מלכים ספרדית

כח בתשרי התשפ
,
27 באוקטובר, 2019
27/10/2019 13:15
עוגת מלכים ספרדית

עוגת מלכים ספרדיתצילום: יחצ TEKA

חלבי
עד 10 דקות
פשוט

מצרכים

עבור ההטפחה

- 50 גר' קמח לחם

- 30 גר' חלב דל

- 1 גר' שמרים טריים

עבור הבצק

- 160 גר' קמח לחם

- 30 גר' חלב עם קינמון וקליפת תפוז

- 1 ביצה

- 40 גר' סוכר

- 1 כף דבש

- 55 גר' חמאה

- 8 גר' שמרים טריים

- 1 כפית מי ורדים

- קליפה של 1/2 תפוז

- קמצוץ מלח

עבור הקישוט

- תפוזים מסוכרים

- שקדים קלופים וחתוכים

הוראות הכנה

- התסיסה צריכה להתבצע במהלך הלילה, לפני שתערבבו את כל המרכיבים ותניחו אותם במקרר מכוסים בנייר סופג.

- מזגו חלב עם קינמון וקליפת תפוז יחד וקררו.

- למחרת, ערבבו עם יתר מרכיבי הבצק, מלבד הסוכר והחמאה, ולושו שלוש פעמים, משך כל אחת כ-5 דקות.

- הוסיפו סוכר בכל אחת מ-3 הפעמים שתלושו, כל 5 דקות. הוסיפו מים קרים ולושו למשך כ-10 דקות נוספות.

- הבצק יטפח במשך שעתיים. לאחר מכן, לושו למשך כ-30 שניות וצרו מהבצק את הצורה העגולה של העוגה, בעלת חור גדול האמצע. תוכלו להשתמש בתבנית עגולה לביצוע החור במרכז.

- הניחו לבצק לטפוח למשך מספר שעות. הברישו בעזרת ביצה חיה וקשטו באמצעות שקדים ותפוזים על כל העוגה.

- אפו למשך כ-20 דקות בחום 180ºC.

- כאשר העוגה מוכנה, תוכלו לחתוך לחצי ולמלא בקרם המוקצף

המתכון באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
29.10.2019

1. בצק תופח ולא טופח (תמי4)

איך לשקול גרמים בודדים של שמרים? מי מודד חלב בגרמים? הוראות מוזרות.

דווח על תגובה לא ראויה
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

נתניהו בוועידה צילום: צילום מסך, ועידת החינוך

נתניהו לגנץ: "ממשלת מיעוט - סטירת לחי בפרצוף של חיילי צה"ל"

קרא עוד