סגור

בליצס - לפסח

ג בניסן התשעח
,
19 במרץ, 2018
19/03/2018 10:23

צילום: SHUTTERSTOCK

פרווה
עד 10 דקות
פשוט

מצרכים

6-7 ביצים

2 וחצי כוסות מים

2 כוסות קמח תפוחי אדמה

קורט מלח - 1/4 כפית

5-6 כפות שמן

2 כפות סוכר (אם מכינים מלית בשר/כבד להפחית הסוכר-2 כפיות)

הוראות הכנה

1. לערבב במיקסר את המים והקמח

2. להוסיף את השמן,המלח, הסוכר הביצים אחד אחד ולהמשיך להקציף

3. לשמן מעט את המחבת כשהוא חם לשפוך רבע מצקת- מכינים מעין חביתה דקה/בינונית מטוגנת קלות משני הצדדים.

***

מילוי גבינה:

גבינה לבנה עם מעט אינסטנט פודינג וניל לפי הטעם.

ניתן להוסיף אגוזים קצוצים, צימוקים.

הערות

* ניתן למלא בכבד קצוץ
* ניתן למלא בפירה עם בצל מטוגן
* ניתן למלא בפיטריות ובצל מטוגן

המתכון באדיבות אמא מבשלת

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

ריקוד דגלים. ארכיון צילום: פלאש 90. נתי שוחט

בעקבות אסון מירון: המשטרה נערכת למנוע צפיפות ועימותים בריקוד הדגלים

קרא עוד