מצרכים
6-7 ביצים
2 וחצי כוסות מים
2 כוסות קמח תפוחי אדמה
קורט מלח - 1/4 כפית
5-6 כפות שמן
2 כפות סוכר (אם מכינים מלית בשר/כבד להפחית הסוכר-2 כפיות)
הוראות הכנה
1. לערבב במיקסר את המים והקמח
2. להוסיף את השמן,המלח, הסוכר הביצים אחד אחד ולהמשיך להקציף
3. לשמן מעט את המחבת כשהוא חם לשפוך רבע מצקת- מכינים מעין חביתה דקה/בינונית מטוגנת קלות משני הצדדים.
***
מילוי גבינה:
גבינה לבנה עם מעט אינסטנט פודינג וניל לפי הטעם.
ניתן להוסיף אגוזים קצוצים, צימוקים.
הערות
* ניתן למלא בכבד קצוץ
* ניתן למלא בפירה עם בצל מטוגן
* ניתן למלא בפיטריות ובצל מטוגן
המתכון באדיבות אמא מבשלת