בליצס - לפסח

חדשות כיפה חדשות כיפה 19/03/18 10:23 ג בניסן התשעח

צילום: SHUTTERSTOCK
צילום: SHUTTERSTOCK

מצרכים

6-7 ביצים

2 וחצי כוסות מים

2 כוסות קמח תפוחי אדמה

קורט מלח - 1/4 כפית

5-6 כפות שמן

2 כפות סוכר (אם מכינים מלית בשר/כבד להפחית הסוכר-2 כפיות)

הוראות הכנה

1. לערבב במיקסר את המים והקמח

2. להוסיף את השמן,המלח, הסוכר הביצים אחד אחד ולהמשיך להקציף

3. לשמן מעט את המחבת כשהוא חם לשפוך רבע מצקת- מכינים מעין חביתה דקה/בינונית מטוגנת קלות משני הצדדים.

***

מילוי גבינה:

גבינה לבנה עם מעט אינסטנט פודינג וניל לפי הטעם.

ניתן להוסיף אגוזים קצוצים, צימוקים.

הערות

* ניתן למלא בכבד קצוץ
* ניתן למלא בפירה עם בצל מטוגן
* ניתן למלא בפיטריות ובצל מטוגן

המתכון באדיבות אמא מבשלת

כתבות נוספות