חביתיות אפונה

חדשות כיפה 15/04/24 12:20 ז בניסן התשפד

חביתיות אפונה, צילום: beko
חביתיות אפונה, צילום: beko

מצרכים

500 גרם אפונה ותרד קפואים\טריים

4\1 אבוקדו

140 גרם קורנפלור

2 ביצים

שמן זית

חצי כוס מים

הוראות הכנה

בשלו בסיר עם מים רותחים את האפונה והתרד למשך דקה אחת.

ערבלו במעבד מזון את האבוקדו, הקורנפלור, הביצים, שמן הזית ואת הירקות המבושלים. הוסיפו מים במידת הצורך על מנת ליצור בלילה במרקם קרמי.

צקו כמות קטנה מהבלילה למחבת עם שמן זית וטגנו בשני הצדדים.

המתכון באדיבות המתכונאים של Beko, מותג מכשירי החשמל הבינלאומי

כתבות נוספות