סלמון ברוטב טריאקי וקונפי תפוחי אדמה

חדשות כיפה 28/05/23 11:44 ח בסיון התשפג

צילום: Teka Studio
צילום: Teka Studio

מצרכים

• 2 נתחי סלמון

• רוטב טריאקי

• 2 פרוסות ג'ינג'ר טרי

• 2 פרוסות לימון

• 200 גרם תפוחי אדמה קטנים לקישוט

• 100 מ"ל שמן זית

• מרווה טרייה

• שמיר טרי

• תימין טרי

• מלח

• פלפל

• יוגורט

• רוקט

הוראות הכנה

1. מניחים את תפוחי האדמה הנקיים והיבשים בשקית אטומה בוואקום יחד עם עשבי התיבול הטריים, מלח, פלפל ושמן, ואורזים אותם בוואקום.

2. מבשלים בתנור האדים במשך 3 שעות ב-90 מעלות צלזיוס.

3. בינתיים חוצים את מתחי הסלמון ומקלפים מהם את העור. מברישים אותם ברוטב הטריאקי ואורזים אותם בשקית וואקום, יחד עם הג'ינג'ר והלימון.

4. כשנותרו רק 15 עד 20 דקות לתפוחי האדמה, מכניסים את שקית הסלמון לתנור ומבשלים עם פונקציית הקיטור. מוציאים את תפוחי האדמה משקית הניילון וצולים אותם במחבת ברזל על אש גבוהה.

5. מגישים את הסלמון בליווי תפוחי האדמה ומקשטים מלמעלה עם קצת יוגורט ורוקט.

המתכון באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka

כתבות נוספות