דג אפוי בתנור

חדשות כיפה חלי ממן, רשת תמיכה לאורח חיים בריא 27/03/23 11:19 ה בניסן התשפג

צילום: יחסי ציבור חלי ממן
צילום: יחסי ציבור חלי ממן

מצרכים

800 גר' פילה דג טרי (כ-4 פרוסות של פילה כגון סלמון, סול, מושט)

2 כפות מיונז מדולל במעט מים

מלח גס

פלפל שחור

צמחי תבלין קצוצים כגון טימין, מרווה, בזיליקום, כוסברה וכו' (לפחות כוס צמחי תבלין קצוצים)

הוראות הכנה

1. מניחים את פרוסות הדג על גבי תבנית אפיה מרופדת בנייר אפיה.

2. מורחים את המיונז ומפזרים את צמחי התבלין בשכבה אחידה על גבי פרוסות הדג.

3. אופים בחום בינוני במשך 2-30 דקות (לא יותר מידי על מנת לא ליבש את הדג)

4. ב5 דקות אחרונות ניתן להעביר לגריל כדי להשחים את הדג.

כתבות נוספות