שווארמה ביתית

חדשות כיפה חלי ממן, רשת תמיכה לאורח חיים בריא 02/03/23 16:21 ט באדר התשפג

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

1 ק"ג שווארמה נקבה חתוך לקוביות

2 בצלים חתוכים לרצועות

תבלינים: 1/2 כף כמון, 1/2 כף פפריקה מתוקה, 1/2 כף כורכום.

מלח ופלפל שחור לפי הטעם

כף שמן

הוראות הכנה

1. מטגנים במחבת טפלון את הבצל עם כף השמן עד שהוא מזהיב מעט.

2. מוסיפים את הבשר והתבלינים ומממשיכים לטגן תוך כדי ערבוב עד שהבשר משנה את צבעו. רצוי להימנע מבי/שול יתר כדי לא לייבש את נתחי השווארמה.

לגרסה טבעונית, מחליפים את השווארמה ב-750 גרם טופו או ב-850 גרם סייטן חתוך לרצועות דקות.

כתבות נוספות