עבודה

חדשות כיפה הרב אבנר בן יוסף 07/01/24 13:59 כו בטבת התשפד

שאלה

שבוע טוב כבוד הרב,

הנני רוצה להתייעץ איתך בנוגע למקרה שקרה לי ולחברתי היום

זה התחיל מזה שחברה שלי שאלה אותי אם אני רוצה ללמוד משהו, עניתי לה שחשבתי ללמוד קוסמטיקה (יש לציין שעד היום לא ידעתי מה אני רוצה ללמוד וגם לא דיברנו על זה בשנים האחרונות) הצעתי לה אולי שניקח קורס ביחד ונשכיר סטודיו

בזמן הזה היינו בדרך לחדר כושר והכניסה הייתה נעולה, אז עשינו עיקוף וטעינו בדרך

אמרתי לה בואי נחזור כי אנחנו לא מכירות את הדרך והיא התעקשה ללכת משם

תוך כדי שאנחנו הולכות אנחנו נתקלות בשלט של מכון קוסמטיקה ועל השלט כתוב שם דומה לשם של חברה שלי (יש לציין שיש לה שם מאוד נדיר)

פתאום שמנו לב שעל הדלת יש שלט להשכרה

שניה לפני זה דיברנו על להשכיר סטודיו של מכון קוסמטיקה

רצינו לדעת אם יכול להיות שזה סימן מלמעלה או מדובר בצירוף מקרים?

תודה מראש על המענה

תשובה

שלום וברכה,

צירוף מקרים נחמד...

ברכה והצלחה