שלום בחילך שלווה בארמנותייך

הרב הלל מרצבך הרב הלל מרצבך 14/11/23 22:07 א בכסלו התשפד

שאלה

שלום כבוד הרב ותודה רבה. בעלי משתף אותי שהוא זקוק לאדם שיקשיב לו מלבד אותי כאשתו והוא לא מוצא אחד כזה שלא קרוב כדי שיהיה אובייקטיבי,אחד שיבין אבל גם לא יהיה בעמדת "מטפל"

רציתי לשאול האם ידוע לך על אדם כזה?או מה היית מציע לעשות? וכן מהיית מציע לי כאשתו לעשות שירים ויחזק לו את הבטחון מהצד שלי?

תודה רבה

תשובה

שלום וברכה

אשייך שאת דואגת לבעלך.

הייתי מציע לו ללכת לבית הכנסת הקרוב. אחרי התפילה לגשת לרב הקהילה שם, ולומר לו שהוא צריך לשוחח איתו.

להערכתי, אם הוא ישב עם הרב ויקשיב לו, זה יכול מאוד מאוד לסייע לו.

בהצלחה רבה