מריבה כואבת עם בעלי

הרב הלל מרצבך הרב הלל מרצבך 14/09/23 14:51 כח באלול התשפג

שאלה

הבעל שהתחתנתי איתו מדבר אלי מאוד לא יפה ומתנהג לא יפה וגם הלך מהבית אנחנו לא מדברים יש לו פה ביוב גם מאיים על גרושים מה עלי לעשות

תשובה

שלום וברכה,

את מתארת מציאות מאוד מאוד מורכבת.

בשום אופן, בעלך לא צריך לדבר אלייך לא יפה, להתנהג לא יפה, או ללכת מהבית.

אין לו מה לאיים בגירושין. תזכרי לעצמך, שזה הפסד שלו אם הוא יתגרש ממך.

אולם, מכיוון שאינני מכיר את הפרטים, והדברים נתונים לחשיבה גדולה והעמקה רצינית, הייתי מציע לכם ללכת ליועץ זוגי שינסה להשכין שלום ביניכם.

אינך צריכה לחיות בצורה כפי איך שאת מתארת.

מאחל לך הרבה הצלחה בכל.

ובתפילה שתזכי לזוגיות טובה ובריאה