כשרות אומגה 3

חדשות כיפה רבני כושרות 26/06/23 09:42 ז בתמוז התשפג

שאלה

שלום רב. קיבלתי טיפול נטורפתי כחלק מטיפול בבעיות בריאות שהתגלו אצלי ושלחו לי כחלק מהטיפול אומגה 3 ללא כשרות. מצויין שהג'לטין מבקר. שאר הטיפול עם כשרות. אך מאחר ומבחינת המטפלת זה המוצר הכי יעיל, לכן שלחה לי דווקא אותו בכמות ל3 חודשים ושילמתי מראש. האם יש בעיה עם המוצר וכדאי להחליפו בפחות יעיל? גם אם יש לי הפסד כספי ואצטרך לרכוש שוב, אשמח לדעת מה התשובה המודייקת. תודה

תשובה

שלום

הבעיה בשמן דגים עצמו משמעותית הרבה יותר מהג'לטין העוטף אותו.

קשה מאוד להתיר שימוש בשמן דגים שאינם כשרים, ובמיוחד כשיש תחליף כשר.

בברכה

יצחק דביר