מעבר דירה

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 23/01/23 23:56 א בשבט התשפג

שאלה

היי,

אני לפני פרשת דרכים ואשמח להכוונה. אני גר כרגע בדירה של המשפחה, ומצד אחד הדירה הזו מאוד טובה ונוחה, אבל מצד שני יש לי ממנה המון זיכרונות לא טובים מהעבר, והיא מייצגת מאוד את מי שהייתי, היא גם לא ב 100% שלי, אבל היא נוחה מאוד

יש לי אפשרות לעבור לדירה יותר קטנה, אבל שתאפשר לי לפתוח דף חדש, להשאיר את העבר מאחוריי ולהתחיל מחדש.

אני מתלבט האם כדאי לעבור לדירה החדשה, למרות החששות, ולמרות שזה פחות נוח, כדי להתחיל דף חדש, או להישאר בדירה הנוכחית?

אודה להכוונה

תודה :)

תשובה

אשמח לעזור במספר 052-7710491