חשוב להיום בבקשה-תפילת חתן

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 21/07/10 15:48 י באב התשע

שאלה

שלום כבוד הרב.

רציתי לדעת האם ישנן תפילות שחתן שמתחתן פעם שניה(לאחר גירושים), צריך/יכול להתפלל ביום חתונתו?

דבר שני-

אם יש חשש שחלילה, בטל ומבוטל, מישהי ניסתה לעשות לו כישוף או שתנסה ביום החתונה(לפי דבריה..)

איך ניתן להסיר את זה או לעשות עליו הגנה?

תודה רבה ורק בשורות טובות!

תשובה

ב"ה,

לשואות שלום,

א. לא ידוע לי על תפילה מיוחדת לנישואין שניים,

אפשר להתפלל על כל מה שרוצים ושואפים בנישואין אלו,

בקישור זה יש תפילה של הרב שמואל אליהו,

https://www.kipa.co.il/wedding/show/22690

ב. לגבי כישופים אין מה לחשוש, הכל תלוי במעשיו של האדם עצמו: תפילה תשובה וצדקה ולא דברים שאחרים עושים.

ג. אם רוצים הצלחה בנישואין שניים חשוב לקבל הדרכה אישית כדי לא לחזור על טעויות מהנישואין הראשונים וזו הסגולה הטובה ביותר לכם!

שתזכו להקים בית נאמן ומלא שמחה אמן!!

בברכה,

דני ארגמן