משכב זכר

הרב גלעד שטראוס הרב גלעד שטראוס 09/02/15 19:09 כ בשבט התשעה

שאלה

שלום אני עשיתי טעות ונפלתי כמה פעמים במשכבי זכר

אני מעוניין לדעת כיצד עליי לכפר על חטאיי??

ואני הגעתי למסקנות והבנתי שאני לא מעוניין בזה. איך אני נפתר משה ושוכח לכל החיים בבקשה??

תשובה

בס"ד
שלום רב,

אל תבהל - עכשיו אתה במקום טוב.
הקב"ה אוהב את החוזרים בתשובה.
הקב"ה רואה את הלב ויודע בדיוק מה גודל החרטה של מי שחוזר בתשובה.
גודלה התיקון הוא בדיוק בגודל החרטה.
חז"ל קבעו: מי שחוזר בתשובה מאהבה, הזדונות נהפכים לו לזכויות.
גם אם חטאנו מאוד - התשובה והחרטה שלנו מעניקים לנו זכויות תיקון אדירות.

הכפרה שלך כבר נעשתה בעצם החרטה שלך וההחלטה לא לחזור לחטא כזה לעולם.

מכאן ואליך כל התחזקות שלך (כמו אצלי ואצל כל אדם מישראל) תביא לך ברכה: בכל תפילה, בכל מצווה בכל מעשה טוב וכד'
בדרך זו תתרחק מהחטא שהיה לך בעבר ותבוא לעולם מלא ברכה ושמחה.

אשריך!!!