שלום,

חדשות כיפה צוות רבני ישיבת ההסדר כרמיאל 16/07/10 11:33 ה באב התשע

שאלה

אתמול חלמתי חלום ממש מוזר חלמתי שלמישהי מהכיתה שלי יש יום הולדת והיא מזמינה אותנו לים ושם מחכה לנו הדרכה של צלילה לכולם ואני באה לובשת את החליפה וזה.... ונכנסת למים אחרי 20 דק' מוצאים אותנו ואז אנחנו הולכים הביתה ויום למחרת בלי קשר ליום הולדת באתי לים לצלילה ולקחתי חליפה וזה... ולא ידעתי שזה אם כסף ונכנסתי אחרכך שיצאתי מהמים אמרו לי שזה עולהכסף וזה חוג.... אז אמרת טוב סליחה.. ואז פתאום ראיתי ספינה ענקית שהיא עושה סיבוב של עשר דק' וראיתי שם ילד מהשיכבה שלי והוא יחזיק במעקה ואני כמעט עפתי בגלל הרוח ואחרי שאני הייתי על הספינה רצתי לבצפר שלמדתי בו(עכשיו אני עוברת לתיכון) ובבצפר הזה יש מורה שאני מאוד אוהבת שבמציאות לא ראיתי אותה הרבה זמן... אז שהגעתי לבצפר ראיתי אותה במסדרון ואני הייתי בשירותים של הבצפר ואני וחברה שלי יצצנו וחברה שלי אומרת לי בו נקלל אותה וזה... אני אומרת לה למה שנקלל אותה לא..!!! ואז יצאתי אל המורה וחיבקתי אותה חיבוק חיבוק ועוד הרגשתי בחלום את החום שיוצא שהיא מחבקת .. ואז היא אמרה לי נועם כמה זמן לא ראיתי אותך איך את מרגישה איך הולך? ואז דבירנו וזה וכול המורות יסתכלו כזה ונגמר החלום..( ולא ישנתי גם טוב בלילה)

תשובה

בס"ד

שלום לך

לא היתה שאלה בסוף סיפור החלום, לכן אינני יודע על מה לענות...

חלומותינו בדרך כלל נוגעים בחוויות שאנו חווים ביומיום, וגם החלום הזה כנראה קשור בחייך.

קחי אותו בחיוך, ובחיוב.

בהצלחה