שחיה נפרדת

חדשות כיפה הרב בניהו ברונר 23/07/07 10:03 ח באב התשסז

שאלה

שלום לרב!

יש לי בעיית גב שדורשת שחייה מרובה עפ"י המלצות רופאים, כדי להקל על כאבים ובעיות ח"ו בעתיד.

באזור בו אני גרה ישנה בריכה המקצה רק פעם אחת בשבוע זמן לשחיה נפרדת.

השאלה היא האם אוכל לשחות בשעות מוקדמות מאוד בבוקר-בשחיה מעורבת(זמן שבו הברכה די ריקה/מבוגרים מגיעים לשחיית בוקר)ולהתלבש צנוע, או להסתפק בשעה המוקצת לנשים.

תודה רבה מעומק הלב.

תשובה

ב"ה ח' מנחם אב תשס"ז

שלום רב!

את יכולה ללכת לבריכה בשעות הבוקר המוקדמות בשאר הימים, ואם יגיעו גברים לצאת, בעיקרון עלולה להיות בעיה הלכתית בשחיה של גברים ונשים באותו מקום גם אם הנשים לבושות בצניעות.

בברכה

בניהו ברונר

צפת