מה אני אמורה לעשות במצב כזה?

חדשות כיפה הרב יצחק פייגלין 19/12/10 23:24 יב בטבת התשעא

שאלה

שלום כבוד הרב !

ברצוני לשאול אותך שאלה קטנה וחשובה

אני בחורה דתייה מבית דתי אבל עברתי הרבה דברים בחיים שלי ההורים שלי התגרשו ובעקבות הגירושים כל אחד מהאחים שלי קיבל את הדבר הזה באופן שונה אחי הקטן ניהיה לו מחלת אפלפסיה אחי הקטן ממני בשנתיים ניהיה חילוני.

אבל אני לקחתי את זה יותר קשה כי הייתי צריכה לטפל בזה בתור בת הבכורה ולא יכולתי להתמודד אם זה אז עשיתי שטות.

אני יוצאת אם מישהו מגיל 17 וכיום אני בת 20 אבל אנחנו רק ידידים בעקבות מה שקרה רציתי רק יותר צומת לב אז הייתי איתו (אתה כבר בטח מבין למה אני מתכוונת ) והייתי רוצה לכפר על זה האם אני יכולה באיזה שהוא דבר לכפר על מה שעשית. תודה רחלי

תשובה

שלום

ודאי שאפשר

אפילו צדיקים גמורים לא עומדים במקום שבעלי תשובה עומדים.

עשי מאמץ לאסוף את השברים, חפשי חברה אשת ת"ח (שהיא בעצמה כזו) שתוכל ללוות אותך בשיחה ובעצת נפש.

אני בטוח שהנסיבות שהביאו אותך למה שקרה והרצון הכן שלך להתחזק יעמדו לזכותך, ותצליחי במשימה.

בהצלחה

וכל טוב