זוגיות

חדשות כיפה הרב מוטי דשא 05/11/08 18:18 ז בחשון התשסט

שאלה

שלום רב, אני גרושה ויוצאת עם גבר גרוש. הוא גדול ממני ב-12 שנה. אני חושבת שמבחינת אישיות הוא מתאים לי. הבעיה היא שאין לנו נושאי שיחה משותפים. קצת משעמם לי איתו במהלך השיחות. אני מרגישה שאין לו "מה לתרום" בשיחות שלנו, הוא לא מעלה נושאי שיחה. לאחר נישואים כושלים בהם לא היתה תקשורת האם עלי להתעלם מכך או שחשוב למצוא בן זוג אשר יעניין אותי ויתרום מבחינת אתגרים שכליים ונושאי שיחה?

תשובה

נישואים זה לא קורס אונברסיטאי, ואין צורך לנהל כל יום דיונים פילוסופים אולם חשוב מאוד שיהיה לכם על מה לדבר.
העובדה כי טרחת ושאלת מלמדת כי זה דבר משמעותי בענייך שמפריע לך.
לכן אין להתעלם מנקודה זאת.