הריון ובדיקות

חדשות כיפה צוות רבני ישיבת ההסדר כרמיאל 11/08/10 14:57 א באלול התשע

שאלה

שלום כבוד הרב.

אני בת 23 בהריוני הראשון אתמול נודע לי שבדיקת דם של החלבון עוברי שביצעתי לא יצא תקינה ויש סיכוי מוגבר ללידת תינוק תסמונת דאון,למרות שאר הבדיקות שביצעתי עד לבדיקה זו הראו שכל תקין.. ולכן אצטרך לבצע בדיקת מי שפיר כדי לדעת האם זה נכון.. שהיא בדיקה שכרוך בה המון סיכונים מלבד היותה מפחידה אותי עד מאוד אינני יודעת מה לעשות כל היום בוכה על הבשורה הזו ומתלבטת מה לעשות לגבי הבדיקה בעלי ואני אנשים דתיים שומרי שבת והכל ומאמינים שהכל משמיים ..מה לעשות כבוד הרב אנא עזור ליי

תודה רבה.

תשובה

בס"ד

שלום לך

הכאב והדאגה מורגשת מדברייך.
ישנם מצבים בהם בדיקת מי שפיר אפשרית ואפילו מומלצת.
אני מבקש להפנות אותך למי שמתמחה בתחום:
רבני מכון פועה בירושלים:

רחוב עזריאל 19 גבעת שאול , ירושלים 95477

שעות הפעילות: 09:00-20:00

פעילות המרכזיה : 09:00-18:00

מוקד חרום לשאלות דחופות בין השעות: 18:00-20:00 בקו - 0524512220

וכן באתר מכון פועה באינטרנט.

בהצלחה