הובלת חתן וכלה לחופה

חדשות כיפה צוות בית המדרש אשכולות בלוד 02/03/10 14:32 טז באדר התשע

שאלה

האם יש עניין מיוחד ששני האבות יובילו את החתן לחופה והאמהות את הכלה או שאפשר שכל זוג הורים יוביל את הילד שלו?

תשובה

שלום רב,

המנהג הרווח הוא שהאבות מלווים את החתן, והאמהות את הכלה, אך אין בזה עניין מיוחד שיהיה דווקא בצורה זאת. יש רבים שנהגו שההורי החתן מלווים את החתן, והורי הכלה מלווים את הכלה. ומי שרוצה לנהוג ככה יכול.

בברכה,

אורי.

המשיב אינו רב.