ללא נושא

חדשות כיפה הרב אריה שטרן 22/12/09 17:02 ה בטבת התשע

שאלה

בס''ד,

כבוד הרב שלום,

יש לי שאלה על ליבי זמן רב,

תוכל לעזור לי בכמה שאלות אני אשמח.

אני אוהבת בחור והוא נוצרי עכשיו מה התהליך המלא שהוא צריך לעשות מאיפה להתחיל,כמה זמן כל ההליך יקח,ואם בכלל יאשרו לו להתגייר כי הוא רוצה נורא להיות יהודי וכבעלי כדת משה וישראל? אני נורא חרדה ומתוסכלת אולי תעזור נא לי בשאלות?

בברכת צהריים טובים.

תשובה

לשואלת: שלום,
בעניין זה מומלץ לפנות למנהל הגיור בטל:02-5311333 ומהם תקבלו בוודאי פרטים על כל הנדרש בתהליך הגיור.
בברכה ובהצלחה
הרב אריה שטרן
ראש מכון הלכה ברורה